Priser og tjenester

Ser du etter en boligstylist eller trenger interiør veiledning?
Jeg har god kunnskap i faget, og er hele tiden oppdatert i nye trender.

Ett hus eller en drøm er ingen A4, vi ønsker forskjellig, har forskjellige behov og lyster, og derfor tilbyr jeg I tillegg til rimelige pakkeløsninger også skreddersydde løsninger til den som måtte trenge det.

Under vil jeg legge ved de mest populære pakkeløsningene jeg har, men finner du ikke en pakkeløsning som passer deg så sender du meg en mail med info om hva du trenger og du vil få et uforpliktende tilbud tilbake.


Pakkeløsning 1:

– 4 timer veiledning over telefon
– Planløsning tilsendt på mail
– Etter evaluering
Pris: 10.000,-

Pakkeløsning 2:

– 10 timer veiledning over telefon
– Planløsning og evt. innkjøpsliste tilsendt på mail
– Veiledning underveis
– Etter evaluering
Pris: 20.000,-

Pakkeløsning 3:

– 10 timer veiledning fysisk oppmøte uansett hvor i landet
– Planløsning og innkjøpsliste, samt hvilke butikker med best pris
– Veiledning før, under og etter oppmøte
– Etter evaluering
Pris: 35.000,-

Pris er kun veiledende og vil kunne variere fra behov til behov. Men det vil alltid være mulig å gjøre det rimeligere i alle pakkeløsningene. Pris vil vi bli enige om på forhånd, slik at ingen uhyggelige overraskelser skal komme brått på.

Jeg tilbyr både full-styling og del-styling, og du kan se 3 enkle tips for å starte selv ved å trykke på «veiledningstips» i menyen. Jeg vil gjerne høre fra deg om du velger å benytte deg av veiledningstipsene mine.

Har du sett deg ut en pakke som inneholder mer eller mindre enn hva du trenger og ønsker deg? Send meg en mail med hva du trenger og når, så vil du innen 2 virkedager få ett svar fra meg om et pakketilbud og ett prisoverslag.

Når du mottar mailen fra meg, vil tilbudet være gyldig i 14 dager frem i tid. Og ta det helt med ro, dette vil stå godt forklart i mailen 🙂