Hvem er jeg

Hei! Jeg heter Stine. Jeg er en helt vanlig dame på 28 år med stor lidenskap for designer-faget etter flere år som hobbydesigner. Sammen med mann og barn, bor jeg i ett moderne funkishus som vi har bygget selv. Og det var under denne prosessen at min interesse for interiør, farger og design ble til.

Jeg syns det å skulle bestemme planløsninger, finne ut hva som er lekkert og kult, men også praktisk og funksjonelt var utrolig gøy. Når selve huset hadde tatt form, fikk jeg boltre meg fritt i et hav av farger og materialer. Lite visste jeg at interessen skulle bli så stor at jeg ville ta det ett skritt lenger, utdanne meg innen faget!

Jeg tok først interiørkonsulent etterfulgt av interiørdesigner og nå har jeg nettopp begynt på digital markedsføring på deltid. Dette gir meg enda større kompetanse når jeg skal gjøre det jeg elsker å gjøre. Jeg elsker jobben min og at det gir meg mulighet til å hjelpe andre med samme lidenskap som meg.

Interiør- og designer biten gir meg god kunnskap om trender, hva som selger og ikke, hvordan farger og rom henger sammen og ikke minst hvordan få mest utbytte ved en bolig styling. Den digitale markeds delen gir meg god kunnskap om nettopp dette med å markedsføre for meg selv. Lage en god nettside, kunne vise til tidligere arbeid og priser, ha masse tilgjengelig informasjon om hvordan jeg jobber og generelt slik at det vil være lettere for dere å finne meg. Jeg er ferdig med studie desember 2023, men jobber fulltid selv om.
Da interiør-verden hele tiden er i endring med nye trender er det viktig at jeg også oppdaterer meg og følger med i trendene.

Ved siden av jobben min går mye av tiden til å være sammen med familie og venner, reise til leiligheten vår i USA og stadig holde på med nye prosjekter i huset vårt.